Cara Menyusun Atau Menulis Secara Detail Untuk Lebih Jelas Bagaimana Kita Nak Dapat Kan Income Yang Kita Mahukan

​Bagaimana Nak Menyusun Atau Menulis Secara Detail Untuk Lebih Jelas Bagaimana Kita Nak Dapat Kan Income Yang Kita Mahukan

Caranya 

 Ada 6 Step:
1. Kita Kena Tetapkan Dlm Fikiran Jumlah Incme Yg Kita Nak..Bukan Sekadar Hanya Mau Incme Yg Bnyk..Kena Perlu Nyatakan Jumlahnya..
2. Tetapkan Dgn Pasti Pengorbanan Yg Perlu Kita Lakukan Bgi Mendpt Incme Yg Kita Mahu..(Dlm Dunia Ni Tiada Yg Percuma)..Perlu Lakukan Sesuatu Bagi Mendptkan Apa Yg Kita Mahu …(TINDAKAN)
3. Tetapkan Tarikh Yg PASTI, Bila Kita Nak  Incme Yg Kita Mahu…Setkan Betul2 BILA..
Ke 4..

Kita Kena Atur Rancangan Bgi Merealisasikan Kemahuan Kita…Biarpun Kita Blm Bersedia, Bila Kita Sdh Mula MERANCANG…KITA PERLU Mengikut Rancangan Yg Kita Dah Atur…FOKUS.
Ke 5..

Tulis SECARA JELAS Beberapa Perkara, Iaitu Jumlah Incme Yg Kita NAK..Masa Yg Kita Perlukan Utk Capai..Dan PENGORBANAN Yg Kita Perlu Lakukan Utk Mendapatkan Incme Itu..
Yg Last..Ke 6..

Baca Semula Perkara Yg Kita Dah Tulis..Baca Sebanyak 2 Kali Sehari..Sblm KITA TIDUR Dan Selepas KITA BANGUN DRI TIDUR….”Sewaktu Kita MEMBACA PERKARA Yang Kita Dah Tulis..> LIHAT, RASA DAN YAKIN KEPADA DIRI SENDIRI BAHAWA KITA AKAN MEMILIKI  INCOME(Wang) ITU.

Copyfrom:: instagram.com/i.e.r.a

Hanya KEMAHUAN Yg Kuat Boleh MEMBAWA kita TERBANG TINGGI..

✈️✈️✈️