Fesyen Kitar Semula

Kitar semula. Industri fesyen sangat mendalam. Mengambil inisiatif ini yang menakjubkan misalnya dimulakan oleh Urban Lace. Seperti yang anda semua tahu, Urban Lace telah membuat tanggapan yang mendalam pada buku-buku yang bergaya belia.  set terbaru rekaan Urban Lace adalah benar-benar bergaya!

Item termasuklah filigreed cuffs, rantai, anting-anting, tali pinggang dan topeng dipotong daripada materials that you don’t associate with body accessories
mengitar semula tube tayar basikal yang tidak berfungsi lagi.

Jenama, yang dahulunya dikenali sebagai Inner Beauty dan Portland, asal pada tahun 2006, apabila pereka, Barbi Touron berusaha membuat kraf dalam garaj beliau, untuk salah satu daripada permintaan sahabatnya itu. Tidak lama sebelum penciptaan itu telah dipopularkan melalui publisiti mulut dan dia telah dibanjiri dengan pesanan baru.

Kemudian,Aaron Shear menyertai Barbi Mei 2011, dan mereka telah membentuk satu pasukan yang hebat. untuk membuat aksesori fesyen yang terbaru, Urban Lace Jewellery pakar dalam membuat perhiasan  mesra alam yang unik. Satu kita perhiasan jenis yang diciptakan dari tiub basikal dalam kitar semula yang dikutip dari kedai-kedai basikal tempatan. Matlamat kami adalah untuk membuat kualiti yang tinggi, fesyen yang tinggi, mesra alam produk yang orang suka memakai. Kami mencipta reka bentuk yang elegan dengan planet dalam fikiran. bahan tiub dalaman tayar, mereka adalah kalis air dan tidak mudah rosak


Aksesori fesyen yang diukir dari tiub-tiub ini adalah semua buatan tangan dan tidak mengikut corak.

Hitam boleh dipadankan dengan warna lain


Kalau ada  kawan perempuan pretty-yet-punky boleh dijadikan satu awesome gift untuknya. Urban Lace hand made items here so that you can pick a gift that will augment the chic element in her.