Ziera 3 hari 2 malam di kampung :)

best duk kat umah nenek 3 hari 🙂  *umah nenek ziera kat kg ***** ***** hehek 😛 ,.. *masa kat umah nenek  ziera ada tangkap gambar,..   *kat dalam bilik tidur huhur    * ziera tidur kat bilik auntie ziera name Akmal,.. *ni gambar yang ziera tangkap heher~agak gelap sikit sebab ziera tangkap gambar ni masa lewat tengah malam,..huhur beselar tak nantok lagi hihik!

saje je snap pic ala2 english lama tapi cantEk kan hihik 😛

ps:kalau nak tahu nenek ziera ni memang adore dengan barang2 yang cantik,..semua perhiasan rumah dia lah yang beli 😉 nenek ziera ni berniaga je buka kedai runcit kat rumah 😉 so, setiap pagi dia akan keluar ke bandar untuk beli barang jualan dia kat pemborong,. so,bila ternampak je barang cute kat kedai dia akan beli,..huhur termasuk lampu pelita hiasan tu,..saje je nak nampak classic skit tu hahha 😛

Sony Ericsson C720i camera phone

Iklan